Voor wie


Iedereen die zich lekker voelt op een boerderij en iets heeft met beesten en buiten zijn is bij ons aan het goede adres.

Is betaald werk een stap te ver voor je? Gaat de ene dag geruisloos over in de andere, terwijl je vooral veel piekert? Heb je moeite structuur te geven aan de invulling van je dag? Is voor je gevoel de laatste keer dat je je nuttig en blij voelde wel heel lang geleden? Wil je wel iets doen, maar weet je niet wat en al helemaal niet hoe je het moet regelen? Dan is onze zorgboerderij echt iets voor jou. Je doet bij ons vooral de dingen die je leuk vindt en die je aan kan. Niets moet en veel kan. Je werkt samen met ongeveer 4 tot maximaal 8 andere mensen. Als het tot de mogelijkheden behoort proberen we je eventueel op weg te helpen om weer iets in je eigen buurt te gaan doen. Daar word je bij begeleid.

Voor mantelzorgers voor wie 7 dagen zorg per week een te grote belasting wordt en die daarom voor hun partner of familielid een liefdevolle, betrokken en veilige dagopvang zoeken.

Doelgroepen:


 

voor een dag met een gouden randje... en meer..    

 

                                              

TERUG