Reacties


Echtgenote van Frans (63 jaar)

"Frans lijdt aan een vorm van dementie. Zijn gedrag veranderde langzaam. Het prettige op de boerderij is dat Frans wordt geaccepteerd zoals hij is. Hier gaat het er om wat hij wél kan. Daardoor heeft hij ook meer zin om thuis weer eens wat op te pakken. Hij is actiever geworden sinds hij op de boerderij komt."

Lucienne (44 jaar)
"Vandaag weer het feestje van de week. Weer naar de boerderij. Twee hekken geschilderd en dat was erg leuk, ze zijn heel mooi geworden. De samenwerking hier tussen iedereen is erg prettig. De waardering voor elkaar is groot. En de warmte en respect zijn goed voelbaar."

Hendrik: (42 jaar)

“Ik zat nog even te mijmeren met mezelf, dat ik blij was dat er mensen zoals jij en de hulpboeren zijn. Het heeft me echt goed gedaan om iedereen weer even te zien vandaag.

Als het goed met me gaat neem ik dingen helaas weer te snel voor lief, maar nu heb ik weer gemerkt hoe iedereen je toch probeert op te vrolijken en te helpen.

Dat voelt heel fijn en dat wilde ik je nog even zeggen……”

Ellen (27 jaar)
"Ik dacht dat je alleen maar heel hard moest werken, maar dat is helemaal niet zo. Je hoeft helemaal geen verstand van beesten te hebben. Ze leren je hier van alles."

Anca (58 jaar)
"Lieve Jolanda, bedankt voor je geduld en dat jij mij vier jaar van mijn leven gered hebt. Dankzij jou kan ik weer voelen dat ik kan staan."


 

...voor een dag met een gouden randje...en meer..    

 

TERUG